کره‌ی مورومورو یک چربی سبک وزن است که دارای رنگی زرد و قهوه‌ای بوده و از دانه‌های درخت مورومورو که در جنگل‌های آمازون برزیل رشد می‌کنند بدست می‌آید.

این محصول غنی‌شده با اسید اولئیک است که همین موضوع باعث شده مورد توجه تولیدکنندگان محصولات مراقبت مو و پوست قرار بگیرد. کره‌ی مورومورو در دمای اتاق حالت جامد دارد ولی در تماس با پوست، آب شده و به عنوان یک نرم‌کننده عمل کرده و میزان رطوبت پوست را افزایش می دهد بدون آن‌که حالتی لیز و چسبنده برروی پوست از خود به جای بگذارد.

این محصول بنا به نیاز و توصیه‌ی متخصصان در مقادیر مختلف قابل استفاده بوده و بین ۳% تا ۱۰۰% در محصولات پوستی و محصولات مو کاربرد دارد. کره‌ی مورومورو را در نرم‌کننده های لب، کرم‌ها، کره‌های بدن و لوسیون‌ها استفاده می‌کنند. این محصول هم‌چنین در ماسک‌های مو و حتی اسکراب‌های بدن هم قابل استفاده است. در صورت نیاز می‌توان مورومورو را با سایر ترکیبات مخلوط کرد و در خانه یک ماسک مراقبت خانگی درست کرد.

درخت مورومورو که دارای برگ‌های بلند و سفید می‌باشد در جنگل‌های آمازون رشد و تکثیر دارد و گاهی طول درخت آن به ۲۰ متر می‌رسد. جالب است که بدانید دانه‌ها و گل‌های این درخت نیز استفاده‌های فراوان در محصولات بهداشتی و آرایشی دارند.

افراد بومی و محلی از دانه‌های درخت مورومورو گاها به‌عنوان وعده‌ی غذایی هم استفاده می‌کنند این کره سرشار از ویتامین A و C  بوده و غنی‌شده با امگا ۳ ، امگا ۶ و امگا ۹ می‌باشد. مورومورو دارای ۷ آمینواسید حیاتی برای بدن می‌باشد و توصیه‌ ی ۱۰۰% متخصصان و پزشکان برای رطوبت‌رسانی به پوست‌های حساس و خشک می‌باشد. علاوه بر این‌که این محصول برای پوست فوق‌العاده است دارای خواص مفید دیگری از قبلی ضد حساسیت، آنتی باکتریال، ضدالتهاب و ضد‌ویروس نیز می‌باشد.

مورو مورو

کره‌ی مورومورو یه منبع آنتی‌اکسیدان محسوب می شود و می‌توان آن‌را در محصولات ضد ویروسی نیز استفاده کرد، چرا که در آزمایشات ضدآکنه و جوش و ضد‌اگزما موفق بوده است، در نتیجه این محصول کاربرد درمانی هم دارد. شما می‌توانید پوست‌تان را با کره‌ی مورومورو در حمام بشویید چرا که جایگزینی طبیعی برای صابون محسوب می‌شود به‌علاوه خواص رطوبت‌رسانی بالاتری هم دارد. هم‌چنین پس از اصلاح صورت و بدن به واسطه‌ی از بین‌رفتن آب و چربی طبیعی بدن می‌توان از کره‌ی مورومورو استفاده کرد که پوست را از خشکی و حساسیت پس از اصلاح در امان نگه می‌دارد.

استفاده‌ی دیگر از این محصول در روغن‌های ماساژ است که حسی مطبوع را پس از تماس با پوست به شما القا می‌کند. بسیاری از کمپانی‌های بزرگ آرایشی و بهداشتی از این محصول در شامپو‌ها و ماسک‌های مو استفاده کرده و نتیجه‌ای فوق‌العاده را دریافت کرده‌اند. برخی از محصولات آرایشی وب سایت وایاشاپ مانند رژلب ‌های PRETTY STIX CIATE LONDON از ترکیبات مورومورو بهره برده است که بلافاصله پس از استفاده نتیجه‌ی فوق العاده‌ی آن‌ را برروی پوست لب مشاهده می‌کنید.

نگارنده: س.سیامکی